Prijzen Groepsverhuur

(buiten onze normale openingstijden "het voordelige tarief", reserveren verplicht ! prijs € 220,00 per uur)

(binnen onze openingstijden prijs per persoon, bij groepen groter dan 20 personen op aanvraag)(groepen vanaf 10 pers. reserveren verplicht)

Een leuk idee voor een bedrijfsfeestje, vrijgezellenparty of zomaar gezellig uit met je eigen clubje. In verband met de wachttijd zijn maximaal 25 deelnemers per uur aan te bevelen. Groepsverhuur "exclusief" is alleen mogelijk buiten de genoemde openingstijden dus ervoor en erna, hiervoor tijdig reserveren! natuurlijk kunnen groepen ook binnen de openingstijden bij ons terecht gelieve hiervoor ons per mail dit aan te vragen met uw wensen dan maken wij voor u een passende offerte, dit is ook in combinatie met horeca arrangementen mogelijk!, bijvoorbeeld uw waterskiuitje aangevuld door een gezellige barbecue of lunch.

Voor grotere groepen hebben wij de mogelijkheid om behalve het waterskiën ook nog enkele andere buitenactiviteiten voor u te organiseren, zodat ook de eventuele niet waterskiër zich voortreffelijk kan amuseren, voorbeelden hiervan zijn: highland games, vlotbouwen, kanovaren, gps tochten, borstelbaan skiën, paintballen, etc. deze laatste activiteiten worden verzorgd door colega ondernemers op Het Rutbeek, deze activiteiten regelen wij graag voor u wel alleen in combinatie met waterskiën, dan heeft u één organiserende aanspreek punt.

voor meer info bel ons 053-4283792 of bij geen gehoor 06-55715099 info@waterskitwente.nl

U bevindt zich hier :
»

Waterski Twente 2019