shape-1

de Wakeschool

Al meer dan 15 jaar staan gepassioneerde instructeurs op zondagochtend klaar om de jeugd de fijne kneepjes van het waterskiën en wakeboarden bij te brengen! Dit jaar worden de lessen verzorgd door de ervaren instructeurs Joey, Paul en Sjoerd.

Onze kandidaten doorlopen een leertraject van 12 lessen, waarin ze essentiële vaardigheden verwerven op het gebied van waterskiën en wakeboarden. Bij Wakeschool Twente hanteren we een op maat gemaakt lesprogramma dat speciaal is ontworpen voor kinderen. Dit programma begeleidt de kandidaten stap voor stap in hun ontwikkeling, van beginnende waterskiërs tot bedreven wakeboarders. Het resultaat? Een solide basis en enthousiaste jonge watersporters die met plezier de kneepjes van het vak leren.

arrow-left
arrow-right

Bij ons zorgen we ervoor dat alle benodigde materialen klaarliggen, inclusief ski’s, wakeboards, wetsuits, zwemvesten en helmen. Het enige wat je zelf hoeft mee te nemen, zijn zwemkleding en een handdoek. Om het plaatje compleet te maken, hebben we ook een boot tot onze beschikking. Zo hoeven de kinderen zich geen zorgen te maken over lange afstanden zwemmen en kunnen ze snel terug aan de kant zijn om het opnieuw te proberen.

Onze lessen vinden plaats op zondagochtend, waarbij de kinderen worden ingedeeld in een van de drie groepen (09.00 – 10.00, 10.00 – 11.00 en 11.00 – 12.00 uur). De lessen starten in mei en lopen door tot en met september, met uitzondering van de zomervakantieperiode.

Wakeschool 2024

De wakeschool gaat in 2024 op zondag 12 mei weer van start! Het format blijft grotendeels ongewijzigd:

  • 12 lessen van een uur op de zondagochtend
  • 3 groepen
  • Kosten: € 210
  • Voor 16 jaar en jonger

 

Definitieve planning 2024 : 

Zondag 12 mei

Zondag 26 mei

Zondag 2 juni

Zondag 9 juni

Zondag 16 juni

Zondag 23 juni

Zondag 30 juni

Zondag 7 juli

Zondag 14 juli skiën met ouders

Zondag 1 september

Zondag 8 september

Zondag 15 september

Zondag 29 september reserve dag

In de bevestigingsmail zie je in welke groep je zit en welk tijdstip daarbij hoort.

 

Wil je er dit jaar (weer) bijzijn? Meld je dan aan met het onderstaande formulier.

Aanmelden

Het onderstaande formulier geeft geen bevestiging van verzending. Als je gegevens verdwijnen is hij succesvol verstuurd. Je krijgt binnen 1 werkdag een reactie van ons.