shape-1

onze Strippenkaarten

Ontdek onze flexibele optie: strippenkaarten! Perfect voor diegenen die de vrijheid willen behouden om te komen wanneer het hen uitkomt, zonder zich te binden aan een abonnement. Met onze strippenkaarten geniet je van de vrijheid om te kiezen wanneer je wilt deelnemen aan onze activiteiten. Geen verplichtingen, alleen pure flexibiliteit en plezier!

Hoe werken strippenkaarten?

Strippenkaarten geven een tegoed voor een bepaald aantal tickets. Tijdens het reserveren van een ticket kun je de code op je strippenkaart gebruiken waarmee je 100% korting krijgt op het ticket. Vervolgens wordt er 1 strip van je tegoed afgetrokken totdat deze opgebruikt is.

Kies je strippenkaart

10x 1,5 uur 10x 3 uur 10x Dag
Jeugd <16 €170 €250 €350
Volwassenen >16              €215 €299 €415

 

Voorwaarden en gebruiksinformatie

Op al onze strippenkaarten zijn de volgende voorwaarden van toepassing:

  • Strippenkaarten zijn geldig gedurende 730 dagen (2 jaar). Na deze periode kan de kaart niet meer worden gebruikt voor een reservering.
  • Strippenkaartcodes kunnen alleen worden gebruikt voor online reserveringen. Als je al een reservering hebt gemaakt en toch de code wilt inwisselen, stuur dan de code samen met je verzoek per e-mail minstens 1 dag voor de geplande datum.
  • Strippenkaarten kunnen niet worden gecombineerd met andere kortingen of acties, tenzij anders vermeld.
  • Bij een reservering kan dezelfde code meerdere keren worden gebruikt. Voer de code achtereenvolgens in en controleer ze (door op de bijbehorende knop te klikken).
  • Direct gekochte strippenkaarten kunnen niet meer worden geretourneerd als er gebruikt is gemaakt van het tegoed (als er een strip gebruikt is).
  • Strippenkaarten die zijn uitgegeven door Waterski Twente (als onderdeel van een activiteit als compensatie of om een andere reden) en niet rechtstreeks zijn aangeschaft, zijn niet terug betaalbaar.
  • Strippenkaarten geven altijd recht op een vastgesteld aantal toegangstickets. De waarde van de strippenkaart komt dus overeen met een specifiek aantal tickets (inclusief een korting).