shape-1

Waterski Groepsuitjes

Op zoek naar een onvergetelijke groepsactiviteit? Zoek niet verder! Ga samen met je vrienden, familie of collega’s het water op en beleef een spannende en hilarische ervaring. Iedereen kan leren waterskiën, maar het gaat vaak niet zonder de nodige plonsen en valpartijen. Geen zorgen, alles is superveilig!

Geniet vanaf de kant van het spektakel terwijl je vrienden het water in plonzen, onder het genot van een lekkere borrel. Deze activiteit belooft niet alleen avontuur, maar ook onvergetelijke momenten vol plezier en lachen.

arrow-left
arrow-right

Check ook onze Combideals

Dompel jezelf onder in een unieke mix van teambuilding, adrenaline en ontspanning! Onze groepsuitjes zijn ontworpen om grenzen te verleggen en teams te verbinden op ons prachtige cablepark. Van waterskiën tot wakeboarden, onze arrangementen bieden een onvergetelijke ervaring aan het water.

We hebben ook fantastische combinatiearrangementen vol actie, zodat je de hele dag geniet van leuke activiteiten. Na een dag vol plezier kun je ontspannen op ons geweldige terras aan het water, met uitzicht op de waterskibaan en spectaculaire tricks.

 

 

shape 6
Daarom Waterski Twente!
  • Ervaar watersportavontuur met Nederland's beste obstakels.
  • Geniet van culinaire verwennerij met adembenemend uitzicht.
  • Ontspan met lunch, daghap, wijntjes en strandwandelingen.
  • Perfecte locatie voor zomerse bedrijfsborrels en feestjes.
shape 7
Speciale

Wensen?

Heb je het liever op een andere manier? Met ons valt overal over te praten, dus schroom niet om direct contact met ons op te nemen.