shape-1

onzeAbonnementen

Stap in het ultieme waterski- en wakeboardavontuur met onze jaarabonnementen bij Waterski Twente! Ontgrendel grenzeloze toegang tot het cable park gedurende een heel jaar en geniet van eindeloos plezier op het water. Bekijk onze tarieven en ontdek hoe je de sleutel tot het ultieme watersportseizoen kunt bemachtigen.

Bij Waterski Twente bevindt zich een van de meest prachtige obstakelbanen van Nederland, perfect geschikt voor zowel beginners als ervaren professionals. Verken het park nu!

Jaarkaart

Deze kaarten geven een jaar lang toegang tot de baan tijdens openingstijden (di-zo).

  • Jeugd <16€495
  • Volwassenen 16+€750

Weekkaart

Deze kaarten geven een jaar lang toegang tot de baan op doordeweekse dagen (di-vrij) In April mogen deze kaarten ook in het weekend gebruikt worden.

  • Jeugd <16€375
  • Volwassenen 16+€495

Weekendkaart

Deze kaarten geven een jaar lang toegang tot de baan in de weekenden (za-zo).

Let op! Voor deze kaarten geldt een gelimiteerd aanbod 

  • Jeugd <16€375
  • Volwassenen 16+€495

Hoe werkt het?

Met het onderstaande formulier kun je eenvoudig een abonnementsaanvraag indienen. Na ontvangst van je aanvraag sturen wij je een persoonlijke aanbieding. Het is belangrijk om te weten dat er specifieke voorwaarden van toepassing zijn op onze abonnementen, deze kun je hieronder vinden. We adviseren je om deze voorwaarden zorgvuldig door te nemen voordat je besluit een abonnement af te sluiten. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij Waterski Twente en samen een jaar vol watersportplezier te beleven! Ter verduidelijking zijn alle abonnementen op deze pagina een jaar geldig (vanaf datum aanvraag 365 dagen).

Het onderstaande formulier geeft geen bevestiging van verzending. Als je gegevens verdwijnen is hij succesvol verstuurd. Je krijgt binnen 1 werkdag een reactie van ons.