shape-1

Waterski Vrijgezellenfeest

Waterski Twente is dé ideale bestemming voor onvergetelijke vrijgezellenfeesten! Bij ons draait het allemaal om het creëren van bijzondere herinneringen terwijl je samen met vrienden en vriendinnen een dag vol avontuur beleeft. Ontdek onze speciale vrijgezellenfeestarrangementen die zijn ontworpen om jullie dag extra speciaal te maken. Of je nu op zoek bent naar opwinding op het water, ontspanning in een sfeervolle omgeving, of een combinatie van beide, wij hebben het perfecte arrangement voor jullie. Klik hieronder om de beschikbare arrangementen te verkennen en maak je klaar voor een vrijgezellenfeest dat boven alle verwachtingen uitstijgt!

arrow-left
arrow-right

Boek een BBQ erbij!

Bij Waterski Twente gaat plezier hand in hand met flexibiliteit. Voeg een extra dimensie toe aan jullie vrijgezellenfeest door bij elk arrangement een heerlijke barbecue te boeken. Laat de smaken samensmelten terwijl jullie genieten van gegrilde lekkernijen op ons prachtige terras aan het water. Maar dat is nog niet alles! Voor de echte levensgenieters bieden we de mogelijkheid om bij de barbecue onbeperkt drinken bij te boeken, waardoor de gezelligheid nog meer wordt versterkt.

Check de combinatiepakketten

Wil je het feest naar een hoger niveau tillen? Ontdek onze combinatiepakketten, waarbij je waterskiën en wakeboarden kunt combineren met paintball, lasergamen of zelfs een uitdagende expeditie Robinson. Zo heb je de vrijheid om een volledige dag naar eigen wens samen te stellen en jullie gezelschap de tijd van hun leven te bezorgen.

Geniet van de sfeer

Na een dag vol avontuur nodigen we jullie uit om te ontspannen op ons prachtige terras aan het water. Hier kunnen jullie samen met de vrienden en vriendinnen napraten, genieten van heerlijk eten en drinken, en proosten op de onvergetelijke momenten van deze bijzondere dag. Maak van jullie vrijgezellenfeest een herinnering die nog lang zal nazinderen op ons sfeervolle en gezellige terras.

shape 7