shape-1

onzeObstakels

Welkom op de pagina die je meeneemt naar de opwindende wereld van Waterski Twente’s adembenemende wakeboardpark. Ben je klaar om een kijkje te nemen in ons vette park en de uitdagende obstakels die op je wachten? Stap binnen en ontdek de perfecte combinatie van adrenaline, vaardigheid en avontuur op het water.

 

Meesterlijk Ontworpen Wakeboardbaan

Onze wakeboardbaan is zorgvuldig ontworpen om een gevarieerde en uitdagende ervaring te bieden aan watersporters van alle niveaus. De baan is uitgerust met diverse obstakels die je uitdagen om je vaardigheden aan te scherpen en nieuwe trucs te leren. Van beginners tot doorgewinterde professionals, iedereen vindt hier de juiste mate van uitdaging en plezier.

Wakeclub

De obstakels zijn zorgvuldig geselecteerd en worden beheerd door de Wakeclub, dé community voor wakeboarders in Enschede. Neem een kijkje op hun website voor meer informatie.

Obstakels: Test Je Vaardigheden

In het kristalheldere water van Waterski Twente vind je een reeks uitdagende obstakels die de baan sieren. Deze obstakels zijn zorgvuldig geplaatst om je vaardigheden op de proef te stellen en je te laten groeien als waterskiër. Van rails en kickers tot boxen en meer, onze obstakels zijn perfect voor het oefenen en perfectioneren van je trick repertoire.

1. Ollie Barrier

2. Kicker micro Hardworks

 

3. R2R Hardworks

 

4. Pussy box

 

5. Kinked Pipe

 

6-7. Pipes links en rechts

 

8. Bump

 

9. Kicker Medium Rechts – Vliegende Hollander

9. Kicker Large rechts

 

10. Kicker Medium Links

 

10. Kicker Large Links

11. Uprail Wall

 

12. Sam de Haan

13. Funbox

14. De witte vink