shape-1

onze Cadeaubonnen

Geef het perfecte cadeau van opwinding en herinneringen met onze cadeaubonnen. Of je nu een ervaren rijder bent of de kick van het leren ervaren wilt, onze wateractiviteiten beloven een onvergetelijke ervaring. Dus, waar wacht je nog op? Duik in en laat de adrenaline stromen!

Hoe werken Cadeaubonnen?

Onze cadeaubonnen bieden een tegoed specifiek voor tickets, niet voor een bepaald bedrag dat voor verschillende zaken kan worden ingewisseld. Elke cadeaubon bevat een unieke code die je kunt gebruiken bij het online reserveren van tickets. Als de code wordt goedgekeurd, wordt het tegoed automatisch afgetrokken van het totaalbedrag tijdens het boekingsproces, zichtbaar onder het overzicht. Zo eenvoudig is het!

Kies je ticket

Klik hieronder op het ticket waar je een cadeaubon wil kopen

1,5 uur 3 uur Dag
Jeugd <16 19,5 29,5 42,5
Volwassenen >16              25 35 49,5

 

Voorwaarden en gebruiksinformatie

Op al onze cadeaubonnen zijn de volgende voorwaarden van toepassing:

  • Cadeaubonnen zijn 730 dagen (2 jaar) geldig. Na deze periode kan de code niet meer worden gebruikt voor een online reservering.
  • Codes kunnen alleen worden gebruikt voor online reserveringen. Indien u reeds een reservering heeft gemaakt en de code toch wenst in te wisselen, gelieve dan de code samen met uw verzoek per e-mail te sturen minstens 1 dag voor de geplande datum.
  • Cadeaubonnen kunnen niet worden gecombineerd met andere kortingen of acties, tenzij dit uitdrukkelijk is vermeld.
  • Bij een reservering kunnen meerdere identieke cadeaubonnen worden gebruikt. De verschillende codes moeten dan achtereenvolgens worden ingevoerd en gecontroleerd (met een klik op de bijbehorende knop).
  • Direct aangeschafte cadeaubonnen kunnen worden geretourneerd en het betaalde bedrag zal worden terugbetaald. Dit is echter alleen mogelijk indien de code op de cadeaubon nog geldig is.
  • Cadeaubonnen die zijn uitgegeven door Waterski Twente (als onderdeel van een activiteit als compensatie of om een andere reden) en niet rechtstreeks zijn aangeschaft, zijn niet terug betaalbaar.
  • Cadeaubonnen geven altijd recht op een vastgesteld aantal toegangstickets. De waarde van de cadeaubon komt dus overeen met een specifiek ticket vermenigvuldigd met een aantal toegangstickets.