shape-1

Waterski Klassenuitjes

Organiseer een onvergetelijk schooluitje voor groepen vanaf 20 personen bij Waterski Twente. Onze klassenuitjes bieden een unieke en avontuurlijke ervaring voor leerlingen van alle leeftijden. De leerlingen genieten van een spannende waterski-sessie, inclusief zwemvest en ski’s, onder begeleiding van ervaren instructeurs.

Maak je dag compleet met onze superleuke combiarrangementen! Combineer waterskiën met een uur lasergamen voor een hele middag vol actie en plezier. Het lasergamen is inclusief alle benodigde uitrusting en zorgt voor een uitdagende en veilige competitie.

arrow-left
arrow-right

Wat kun je verwachten?

Jonge avonturiers zullen genieten van een opwindende waterski- en kneeboardervaring. Onze ervaren instructeurs begeleiden de deelnemers bij het leren waterskiën en kneeboarden. Een geweldige manier om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen en plezier te hebben op het water!

Veiligheid Eerst

Bij ons staan veiligheid en plezier voorop. We voorzien de deelnemers van waterski’s, kneeboards, zwemvesten en helmen om ervoor te zorgen dat iedereen veilig en met een gerust hart kan genieten van de activiteiten.

Leeftijdsgroep

Ons waterski klassenuitje is geschikt voor tieners in de leeftijd van 10 tot 16 jaar. Een geweldige manier om samen met vrienden een onvergetelijke dag te beleven!

Uitrusting

Alle benodigde uitrusting, inclusief waterski’s, kneeboards, zwemvesten en helmen, wordt verstrekt. Deelnemers hoeven alleen maar enthousiasme en een avontuurlijke geest mee te brengen. Zwemkleding is natuurlijk wel handig om mee te nemen!

shape 6
Daarom Waterski Twente!
  • Ervaar watersportavontuur met Nederland's beste obstakels.
  • Geniet van culinaire verwennerij met adembenemend uitzicht.
  • Ontspan met lunch, daghap, wijntjes en strandwandelingen.
  • Perfecte locatie voor zomerse bedrijfsborrels en feestjes.
shape 7
Speciale

Wensen?

Wil je liever je eigen programma samenstellen? Geen probleem! Neem gerust contact met ons op om jouw wensen te bespreken. Wij staan klaar om samen met jou een op maat gemaakt programma te creëren dat perfect aansluit bij jullie wensen en behoeften. Bel ons en we doen ons uiterste best om er een onvergetelijke dag van te maken!