shape-1

Waterski Kinderfeestje

Welkom bij ons spannende waterski kinderfeestje, de ultieme manier om de verjaardag van je tiener onvergetelijk te maken! Ons feestje is speciaal ontworpen voor avontuurlijke jongeren in de leeftijd van 10 tot 12 jaar.

arrow-left
arrow-right

Wat kun je verwachten?

Jonge avonturiers zullen genieten van een opwindende waterski- en kneeboardervaring. Onze ervaren instructeurs begeleiden de deelnemers bij het leren waterskiën en kneeboarden. Een geweldige manier om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen en plezier te hebben op het water!

Veiligheid Eerst

Bij ons staan veiligheid en plezier voorop. We voorzien de deelnemers van waterski’s, kneeboards, zwemvesten en helmen om ervoor te zorgen dat iedereen veilig en met een gerust hart kan genieten van de activiteiten.

Leeftijdsgroep

Ons waterski kinderfeestje is geschikt voor tieners in de leeftijd van 10 tot 12 jaar. Een geweldige manier om samen met vrienden een onvergetelijke dag te beleven!

Uitrusting

Alle benodigde uitrusting, inclusief waterski’s, kneeboards, zwemvesten en helmen, wordt verstrekt. Deelnemers hoeven alleen maar enthousiasme en een avontuurlijke geest mee te brengen. Zwemkleding is natuurlijk wel handig om mee te nemen!

shape 7