Naar nieuws

15 februari 2024 Nieuwe Eigenaren

Sinds december 2023 hebben wij een nieuwe eigenaar voor Waterski Twente. Het bedrijf is overgenomen door Paintball Warriors, bekend van onze twee eigen locaties op het Rutbeek in Enschede (waar ook Waterski Twente gevestigd is) en het Hulsbeek in Oldenzaal. Paintball Warriors biedt ook paintball activiteiten aan op verschillende andere locaties door heel Nederland. Daarnaast zijn we actief onder de naam Lasergame Warriors en organiseren we avontuurlijke uitjes voor bedrijven, vrijgezellenfeesten en groepen in het thema bushcraft en survival onder de merknaam Adventure Twente, eveneens op het Rutbeek in Enschede.

De overname van Waterski Twente door Paintball Warriors komt voort uit een langdurige samenwerking en vriendschap tussen beide bedrijven. Voor ons was de overname een logische stap, gezien de synergie tussen de activiteiten en locaties.

Met volle energie en enthousiasme zetten wij ons in om de uitstekende reputatie van Waterski Twente voort te zetten en verder uit te bouwen. We hebben tal van spannende plannen op tafel liggen, waaronder het transformeren van Waterski Twente tot dé beachhotspot van Enschede. De toekomst ziet er veelbelovend uit voor Waterski Twente onder ons nieuwe eigendom van Paintball Warriors.

social-pattern social-pattern
Share dit artikel