Naar nieuws

07 maart 2024 Season Kickoff!

Het nieuwe seizoen staat alweer bijna voor de deur! Onze eerste officiële open dag is gepland op zaterdag 6 april. Maar voor alle abonnementshouders, leden van de Wakeclub en Hardboardvereniging organiseren we een speciale seizoensaftrap tijdens Pasen, op zondag 31 maart en maandag 1 april.

Wanneer en hoe laat?

De baan gaat draaien van 12:00 tot 17:00 op eerste paasdag (zondag 31 maart) en tweede paasdag (maandag 1 april).

Voor wie?

– Iedereen die in 2024 een abonnement bij ons heeft gekocht.
– Alle leden van de Wakeclub
– Alle leden van de Hardboard vereniging

Hoe meld ik me aan?

Om ervoor te zorgen dat niet iedereen op hetzelfde moment komt en de baan te vol is, gebruiken we hetzelfde systeem als het reserveren voor kaarthouders.
Met deze link kun je aangeven wanneer je wil komen en hoe laat. Ook kun je gelijk zien hoeveel anderen er op dat moment al op de baan zijn. Je mag zoveel tijd reserveren als je wil maar we willen je wel vragen om niet tijd te boeken die je niet gaat gebruiken zodat iedereen een kans krijgt om te boarden. Let op  Als je zeker wil weten dat er plek is, wacht dan niet te lang!

Horeca

In dit weekend zal de horeca nog niet op volle toeren draaien. Wel zullen we een aantal eet-opties hebben, kun je natuurlijk gewoon drinken bestellen en hebben we nog een kleine verassing voor jullie in petto.

We kijken er naar uit om jullie allemaal weer te begroeten. Mochten er vragen of opmerkingen zijn, mail of bel ons gerust.

Tot snel!

social-pattern social-pattern
Share dit artikel