shape-1

onze Tegoedbonnen

Geef het perfecte cadeau van opwinding en herinneringen met onze tegoedbonnen. Of je nu een ervaren rijder bent of de kick van het leren ervaren wilt, onze wateractiviteiten beloven een onvergetelijke ervaring. Dus, waar wacht je nog op? Duik in en laat de adrenaline stromen!

Hoe werken tegoedbonnen?

Onze tegoedbonnen bieden een tegoed specifiek voor tickets, niet voor een bepaald bedrag dat voor verschillende zaken kan worden ingewisseld. Elke tegoedbon bevat een unieke code die je kunt gebruiken bij het online reserveren van tickets. Als de code wordt goedgekeurd, wordt het tegoed automatisch afgetrokken van het totaalbedrag tijdens het boekingsproces, zichtbaar onder het overzicht. Zo eenvoudig is het!

Kies je ticket

Klik hieronder op het ticket waar je een tegoedbon wil kopen

1,5 uur 3 uur Dag
Jeugd <16 19,5 29,5 42,5
Volwassenen >16              25 35 49,5

 

Voorwaarden en gebruiksinformatie

Op al onze tegoedbonnen zijn de volgende voorwaarden van toepassing:

  • Tegoedbonnen zijn 730 dagen (2 jaar) geldig. Na deze periode kan de code niet meer worden gebruikt voor een online reservering.
  • Tegoedboncodes kunnen alleen worden gebruikt voor online reserveringen. Indien u reeds een reservering heeft gemaakt en de code toch wenst in te wisselen, gelieve dan de code samen met uw verzoek per e-mail te sturen minstens 1 dag voor de geplande datum.
  • Tegoedbonnen kunnen niet worden gecombineerd met andere kortingen of acties, tenzij dit uitdrukkelijk is vermeld.
  • Bij een reservering kunnen meerdere identieke tegoedbonnen worden gebruikt. De verschillende codes moeten dan achtereenvolgens worden ingevoerd en gecontroleerd (met een klik op de bijbehorende knop).
  • Direct aangeschafte tegoedbonnen kunnen worden geretourneerd en het betaalde bedrag zal worden terugbetaald. Dit is echter alleen mogelijk indien de code op de tegoedbon nog geldig is.
  • Tegoedbonnen die zijn uitgegeven door Waterski Twente (als onderdeel van een activiteit als compensatie of om een andere reden) en niet rechtstreeks zijn aangeschaft, zijn niet terug betaalbaar.
  • Tegoedbonnen geven altijd recht op een vastgesteld aantal toegangstickets. De waarde van de tegoedbon komt dus overeen met een specifiek ticket vermenigvuldigd met een aantal toegangstickets.