Groepslessen

Wilt u leren wakeboarden of heeft u al enige ervaring, maar wilt u uw skills uitbreiden? Dan bent u bij de clinics van Waterskitwente aan het juiste adres. Onze clinics zijn voor jong en oud en voor elk niveau.

Bij ons leert u in klein groepsverband (3-6 personen) (beter) wakeboarden. Door het kleine groepsverband en de ervaren instructeur, zijn wij uitstekend in staat om te focussen op uw persoonlijke leerdoelen. Dit kan gaan over de basisbeginselen van het wakeboarden tot aan verschillende tricks.

Het eerste half uur is theorie: onder het genot van een drankje bespreken we uw doelen en geven we de eerste persoonlijke tips. Vervolgens is het tijd om dit in de praktijk te brengen. De clinics duren twee uur. U wordt hierin professioneel begeleid door onze enthousiaste en ervaren instructeur. Hij beoefent de sport al ruim 15 jaar en is meer dan 10 jaar aan het werk als waterski- en wakeboard instructeur.

De kosten voor de clinic zijn € 35,- per persoon. Alle materiaalhuur is hierbij inbegrepen. Voor de clinic zijn minimaal 3 deelnemers benodigd. Bij onvoldoende aanmeldingen gaat de clinic niet door.

Neem contact op met Waterski Twente

Neem contact op met 053-4283792 of info@waterskitwente.nl

U bevindt zich hier :
»

Waterski Twente 2019