Waterskieën Enschede

Op recreatieplas “Het Rutbeek” vind je Cable Waterskicenter Twente Voor iedereen die van waterskiën houdt of wie het erg leuk lijkt, Is dit “the place to be!!” Voor mensen die nog geen ervaring hebben met waterskiën, geen paniek. Je kunt het leren binnen één uur! Ook is er de mogelijkheid om voor bijvoorbeeld bedrijfsfeestjes, vriendengroepen, sportverenigingen e.d. de baan af te huren. Bij dit afhuren kan men ook kiezen uit diverse arrangementen. Kijk hier voor onder het menu Arrangementen.

Zelfs voor mensen die het zelf toch niet aandurven, is er altijd nog de mogelijkheid, om gezellig op ons terras te genieten van een hapje of een drankje. Ook is het natuurlijk fantastisch om te zien hoe de mensen zich uitstekend vermaken op de lange latten of de vele soorten boards. Waterskiën is een te gekke sport voor jong en oud. Aarzel niet, kom eens kijken! Wellicht maakt u ook binnen no-time een rondje op het water.

Kinderfeestje lasergamen Enschede
arrow-left
arrow-right

Locatie Rutbeek Enschede

 

Adres

Het Rutbeek
Blikkersmaatweg 15
7546 RJ Enschede

Parkeren

Parkeren kost € 3,00 per auto. Kaartjes kunnen bij ons op locatie gekocht worden.

Reistijden vanaf

Almelo 25 Min
Hengelo 20 Min
Haaksbergen 12 min

Routebeschrijving

Lasergamen: Het leukste kinderfeestje van Enschede!

Als je op zoek bent naar een actief kinderfeestje in Enschede waar de kids nog maanden over napraten dan gaat er niks boven Lasergamen! De gezonde spanning die de kids voelen voordat het eerste spel begint zorgt altijd voor een hoop voorpret op de weg naar het feestje.

Hoe ver van tevoren moet je aanwezig zijn?

De tijd per arrangement is exclusief uitleg. Om deze reden is het verstandig om altijd 15 minuten van tevoren aanwezig te zijn voor instructie en voorbereiding. Zo hebben de kids zoveel mogelijk speeltijd!

Ouders zijn ook belangrijk

Wat is nou fijner dan een kinderfeestje waarbij je als ouder gewoon lekker aan de kant kan zitten met een kop koffie? Wij snappen dat. Onze instructeurs zijn goed opgeleid en kunnen omgaan met grote groepen kinderen van alle leeftijden. Vanaf het moment dat kinderen binnenkomen nemen wij de leiding en begeleiden de kinderen van begin tot eind zodat jij lekker kan ontspannen.

Kinderfeestje met eten!

Maak het kinderfeestje compleet door af te sluiten met een frietje en een snack op locatie. De kosten hiervoor zijn 5 euro per kind incl. saus en onbeperkt limonade tijdens het diner ;). Vink de optie aan tijdens je boeking

shape 6
Daarom Lasergame Warriors!
  • Unieke Outdoor Arena
  • Hypermodern Materiaal
  • Meer dan 15.000 bezoekers per jaar
  • Wij letten op de kids, jij op de koffie ;)
Volg ons ook op Facebook!
shape 7
Kies een

arrangement

Lasergamen doe je in ‘heats’, dit is eigenlijk een andere naam voor spel. Elke heat duurt bij ons 12 minuten. Hiervan zijn 10 minuten pure speeltijd en worden de overige 2 minuten gebruikt om het spel op te starten en af te ronden. Kom je bij ons Lasergamen in Enschede dan moet je van tevoren een aantal heats kiezen. Het kan zijn dat je samen met een andere groep afwisselt en om de beurt een heat speelt. Je hebt dan tussen elke heat ongeveer 10 minuten pauze om even tot rust te komen, wat te drinken en het volgende spel voor te bereiden.

shape 4
Recreatiepark

Het Rutbeek

Paintball Warriors Enschede bevindt zich op het Rutbeek in Enschede, een mooi recreatiepark waar van alles te doen is. Zo kun je er in de zomer lekker aan het strand liggen, zwemmen en genieten van de zon. Daarnaast worden er tal van leuke activiteiten georganiseerd voor jong en oud.

Zwemmen en grillen

Vlak naast onze hoofdlocatie is een grote recreatieplas, ideaal om na een verhitte pot paintball even lekker in te duiken om af te koelen. Ook zijn er op het Rutbeek plekken waar je zelf mag barbecueën. Natuurlijk gaat er niks boven onze megaspies, maar wil je graag met je groep een BBQ organiseren, dan kan dit ook gewoon. Vraag onze instructeurs waar de plekken zijn en zij wijzen jullie de goede kant op.

Leuke combinaties van activiteiten op het Rutbeek

In samenwerking met onze collega-bedrijven op het Rutbeek zijn er allerlei leuke combinaties van activiteiten mogelijk waarmee je een hele dag plezier kunt hebben. Vooral grotere groepen kunnen wij een fantastische dag bezorgen met bijvoorbeeld: paintball, klimmen, survival, skiën, tuben, waterskiën en nog veel meer.